Фо - найвідоміше блюдо в'єтнамської кухні. Його придумали на початку ХХ століття в північній частині В'єтнаму китайські вуличні торговці. Поступово фо став популярний по всій країні. Зараз це частина культури, національної самоідентифікації; про фо пишуть поеми, філософські трактати. У кожній родині, в кожному ресторані є свій, особливий рецепт фо. Завдяки в'єтнамським діаспор фо готують у всьому світі. Кінза надає страві особливого аромату, а рисова локшина нагадає вам про її східне походження. Суп є доволі гострим.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома
Спосіб приготування: пересипати вміст пакета в посудину, залити страву 300 - 350 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 10 хвилин. (по можливості, накрийте посудину кришкою, так страва краще та швидше запариться.) Також ви можете запарити суп в пакеті.
Склад: локшина рисова 56%, м’ясо яловичина 14%, картопляні пластівці 13%, рослинний жир сухий 7%, сіль 2%, кінза, цибуля зелена, петрушка 3.5%, спеції (бад’ян, кардамон, перець червоний гострий, кориця, коріандр, імбир) 4%
Харчова (поживна) цінність: на 100 г – білки 8 г, жири 4.3 г, вуглеводи 60.1, порції – білки 2.8 г, жири 1.5 г, вуглеводи 21.3 г
Енергетична цінність (калорійність): на 100 г – 567 Ккал / 2374 КДж, порції – 199 Ккал / 833 КДж
Вага: сухої страви – 35 г; готової – 300 г
Характеристики виробу | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Перші страви |
Вегетаріанські страви | Ні |