Сушені продукти ЇDLO Борщ з яловичиною та квасолею - це смачний, запашний український борщик із м'ясом виготовлений методом сублімації. Займає, напевно, перше місце в рейтингу страв в похід в гори чи на відпочинок. Всі інгредієнти натуральні. Страва здатна швидко наситити дорослу людину і відновити запас витрачених калорій.
Спосіб приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад: яловичина, картопляні пластівці, овочі тушені сублімовані (квасоля, капуста, буряк, морква, цибуля), цукор, сіль, петрушка. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Харчова цінність: білки 13,9 г, жири 4,3 г, вуглеводи 50,8 г
Енергетична цінність порції: 289 Ккал
Вага: сухої страви - 55 г; готової страви — 450 мл.
Термін придатності: 2 роки.
Характеристики виробу | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Країна реєстрації бренду | Україна |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Перші страви |
Вегетаріанські страви | Ні |
Вага продукту | 0.055 кг |
Вид м'яса | Яловичина/Телятина |
Вид основи | Інше |
Тип упаковки | Дой-пак |
Наша ціль - надати людям можливість подорожувати без надмірних затрат і купувати якісне спорядження за хорошими цінами.
Подорожуйте! Подорожі змінюють вас… І ми живемо доки ми змінюємося…