Гороховий суп, приготовлений із збереженням традиційної рецептури. Ситний, ароматний та дуже смачний.
Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: пересипати вміст пакета в посудину, залити страву 300 -350 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 7 - 8 хвилин. (По можливості, накрийте посудину кришкою, так страва краще та швидше запариться.)
Склад: горох, картопля, м'ясо(яловичина), томатна паста, морква, цибуля, часник, лавровий лист, кріп, петрушка, сіль, перець чорний.
Харчова цінність: білки 16,7 г, жири 11,2 г, вуглеводи 49,5
Енергетична цінність порції: 325 Ккал
Вага: сушеної страви - 45 г; готової – 300 - 350 г
Категорія | |
Категорія | Перші страви |
Вегетаріанські страви | Ні |
Виріб | |
Тип виробу | Сушені продукти |