Гороховий суп з м'ясом приготовлений із збереженням традиційної рецептури. Ситний, ароматний та дуже смачний.
Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: пересипати вміст пакета в посудину, залити страву 300 -350 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 7 - 8 хвилин. (По можливості, накрийте посудину кришкою, так страва краще та швидше запариться.) Чи запарювати в самому пакеті.
Склад: горох 52%, м’ясо яловичини 12%, картопляні пластівці 11%, цибуля ріпчаста 10%, морква 8%, томатна паста 2%, часник, лавровий лист, петрушка, перець чорний мелений 3%, сіль кухонна 1.5%
Харчова цінність: на 100 г сухого продукту – білки 21 г, жири 5.4 г, вуглеводи 48.4 г, порції – білки 10.5 г, жири 2.7 г, вуглеводи 24.2 г
Енергетична цінність порції: на 100 г сухого продукту – 526 Ккал / 2203 КДж, порції – 263 Ккал / 1101 КДж
Вага: сушеної страви – 50 г; готової – 320 г
Характеристики виробу | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Перші страви |
Вегетаріанські страви | Ні |
Наша ціль - надати людям можливість подорожувати без надмірних затрат і купувати якісне спорядження за хорошими цінами.
Подорожуйте! Подорожі змінюють вас… І ми живемо доки ми змінюємося…