Сублімовані продукти ЇDLO Макарони по-флотськи - поживний обід або вечеря в горах. Страва здатна швидко наситити дорослу людину і відновити запас витрачених калорій. Це незмінний атрибут гірських походів.
Спосіб приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 2 і 3 на лінійці всередині , ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад: макарони варені сублімовані (67%), яловичина варена сушена (11%), томатний порошок, вершки рослинні сухі, цибуля сушена, петрушка сушена, сіль.
Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Харчова цінність порції: білки - 14,5 г, жири - 8,5 г, вуглеводи - 41,9 г
Енергетична цінність порції: 286,7 Ккал
Вага: сухої страви - 90 г; готової страви — 350 г
Термін придатності: 2 роки
Загальні характеристики | |
Тип виробу | Сублімовані продукти |
Країна реєстрації бренду | Україна |
Країна виробник | Україна |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Другі страви |
Вегетаріанські страви | Ні |
Вага продукту | 90 г |
Вид м'яса | Курятина |
Вид основи | Макаронні вироби |
Тип упаковки | Дой-пак |
Технологія | Сублімація |
Термін зберігання | 24 місяців |
Наша ціль - надати людям можливість подорожувати без надмірних затрат і купувати якісне спорядження за хорошими цінами.
Подорожуйте! Подорожі змінюють вас… І ми живемо доки ми змінюємося…