Написати нам у Facebook
0
dss 0
0 0 грн

Легкі та смачні страви у поході

30 Jan 2017 Автор: Олег Прочитано: 3910
Легкі та смачні страви у поході

Полента з томатами
Інгредієнти:
Вода, крупа кукурудзяна, помідори, цибуля, сало або олія, масло, спеції.
Приготування:
Готуємо засмажку. Розігріваємо сало або олію, смажимо цибулю і томати. Окремо варимо кукурудзяну крупу, кидаючи її в гарячу воду і потрохи помішуючи. Наприкінці до готової каші додаємо засмажку, спеції та вершкове масло. Якщо посудина для приготування лише одна, можна до приготованої засмажки влити води, довести її до кипіння і в цьому варити крупу. Виходить дуже смачно і поживно


Картопля рідка з сиром
Інгредієнти:
Вода, картопля, масло, сир твердий, спеції.
Приготування:
Картоплю чистимо, дрібно нарізаємо, варимо в невеликій кількості посоленої води. Коли картопля готова, частину води виливаємо, частину залишаємо і за допомогою ложки робимо пюре. Ще раз тушкуємо на вогні, доводимо до кипіння, додаємо масло і порізаний кубиками сир. Смачного


Куліш
Інгредієнти: пшоно, ріпчаста цибуля, сало, спеції.
Приготування: 
В підсолений окріп всипати промите пшоно, додати дрібно порізану шкірку від сала. Після того, як вода знову закипить, варити 20 хвилин на маленькому вогні під кришкою. Поки пшоно вариться, сало, що залишилося, нарізати кубиками, розтопити на сковороді/казанку, додати дрібно порубану цибулю і смажити до готовності. Опісля вміст сковороди додати до вже майже готового пшона і готувати ще 15-20 хвилин на маленькому вогні. Зняти з вогню, дати настоятися 10-15 хвилин - і можна їсти!


Щерба

Інгредієнти: риба, цибуля, картопля, кріп, петрушка, спеції.
Приготування:
Свіжу рибу почистити, промити і зрізати м'якоть. Кісточки залити холодною водою, варити 1 год, потім додати цибулю, перець, лавровий лист, сіль і варити ще півгодини. Готовий бульйон процідити, покласти в нього нарізану картоплю, рибну м'якоть і варити до готовності.
Подаючи, посипати зеленню кропу, петрушки.

Пов'язані пости
Коментарі
Написати коментар
Highlander © 2024