Кус-кус – традиційна крупа, популярна серед північноафриканських, близькосхідних і середземноморських культур. Ідеально підійде для активних й енергійних людей, а також для тих, хто регулярно займається розумовою діяльністю. Порція кус-кусу з апельсином, фісташками та курагою вранці наситить вас й збагатить організм необхідними вітамінами та мінералами. Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 300 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 7 хвилин
Склад: кус-кус 71%, апельсин, курага 20%, фісташки 5%, сухе молоко 2%, мед натуральний 1.5%
Харчова цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – білки 11.9 г, жири 3.5 г, вуглеводи 66.4 г, порції – білки 9.5 г, жири 2.8 г, вуглеводи 53.1 г
Енергетична цінність: на 100 г сухого продукту – 373 Ккал / 1562 КДж, порції – 311 Ккал / 1302 КДж
Вага: сухої страви – 80 г; готової – 250 г
Термін придатності: 12 міс
Характеристики виробу | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Сніданки |
Вегетаріанські страви | Так |