Чудова страва узбецької кухні у вашому похідному меню - ароматний плов зі свининою. Плов завжди сприймається "на ура" в поході, бо він не тільки поживний, а ще й дуже смачний завдяки додаванню овочів, зелені та спецій.
Спосіб приготування: залити в пакет 300-350 мл окропу, ретельно перемішати, щоб рисові пластівці, м'ясо, овочі, зелень та спеції розподілилися рівномірно. Закрити пакет на zip-застібку та зачекати 8-10 хвилин. Можна їсти страву прямо з пакету - смачного!
Склад: рисові пластівці; свинина варено-сушена; сушені: морква, цибуля, томати, паприка, кріп, петрушка, часник; сіль; куркума.
Харчова цінність: білки 8,13 г, жири 9,6 г, вуглеводи 55,89 г
Енергетична цінність порції: 340 Ккал
Вага: сухої страви - 100 г;
Характеристики виробу |
Тип виробу |
Сушені продукти |
Характеристики їжі |
Підкатегорія |
Другі страви |
Вегетаріанські страви |
Ні |