Смачний червоний борщ з м'ясом та сметаною - гетьман серед українських страв! Тому і в поході без нього ніяк не обійтися. А запашний гарячий Борщ зі свининою від ТМ Їжачок, який можна приготувати за 10 хвилин - просто незамінна річ у будь-якому поході чи подорожі. Страва добре втамує голод та надасть енергії для нових звершень. Жодних підсилювачів смаку чи барвників.
Спосіб приготування: залити в пакет 400-500 мл окропу, ретельно перемішати, щоб м'ясо, овочі та спеції розподілилися рівномірно
Закрити пакет на zip-застібку та зачекати 5-7 хвилин. Можна їсти борщ прямо з пакету - смачного!
Склад: свинина варено-сушена (17% від ваги страви); пластівці: горохові, картопляні; сушені: морква, цибуля, капуста, буряк, томати, паприка, кріп, петрушка; сухі вершки; цукор; сіль; сушений часник.
Харчова цінність: білки 10,42 г, жири 14,03 г, вуглеводи 31,28 г
Енергетична цінність порції: 352 ккал
Вага: сухої страви - 60 г;
Характеристики виробу |
Тип виробу | Сушені продукти |
Характеристики їжі |
Підкатегорія | Перші страви |
Вегетаріанські страви | Ні |