Борщ, приготовлений із збереженням традиційною рецептури, підійде для вегетаріанців, оскільки у своєму складі містить квасолю замість м’яса. Використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома
Спосіб приготування: залити страву 300 – 350 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 5-6 хвилин.
Склад: буряк червоний 23%, капуста білокачанна 22%, картопляні пластівці 14%, квасоля 12%, цибуля ріпчаста 11%, морква 8%, томатна паста 5.5%, часник, кріп сушений, петрушка сушена, перець чорний 2.5%, сіль кухонна 1.5%
Харчова цінність: на 100 г сухого продукту – білки 11.1 г, жири 1.4 г, вуглеводи 59.2 г, порції – білки 3.9 г, жири 0.5 г, вуглеводи 20.8 г
Енергетична цінність порції: на 100 г сухого продукту – 507 Ккал / 2123 КДж, порції – 178 Ккал / 745 КДж
Вага: сухої страви - 35 г; готової – 300 г
Характеристики виробу | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Перші страви |
Вегетаріанські страви | Так |
Наша ціль - надати людям можливість подорожувати без надмірних затрат і купувати якісне спорядження за хорошими цінами.
Подорожуйте! Подорожі змінюють вас… І ми живемо доки ми змінюємося…