Сушені продукти ЇDLO Гаспачо з індичкою - це варіація іспанського супу з протертих помідорів зі шматочками індички. Все це створює неповторний смак, який можна взяти з собою в далеку подорож чи гори. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів. Страва здатна швидко наситити дорослу людину і відновити запас витрачених калорій.
Спосіб приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад:нутове пюре сушене (70%), індиче філе варене сублімоване (17%), петрушка сублімована, томат сушений, паприка червона сушена, цибуля сушена, мускатний горіх, коріандр, часник сушений, перець чилі, сіль.
Харчова цінність: білки - 18 г, жири - 3,6 г, вуглеводи - 29,3 г
Енергетична цінність порції: 214,3 Ккал
Вага: сухої страви - 60 г; готової страви — 450 г.
Термін придатності: 2 роки.
Загальні характеристики | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Країна реєстрації бренду | Україна |
Країна виробник | Україна |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Перші страви |
Вегетаріанські страви | Ні |
Вага продукту | 60 г |
Вид м'яса | Індичка |
Вид основи | Інше |
Тип упаковки | Дой-пак |
Технологія | Сушіння і сублімація |
Термін зберігання | 24 місяці |
Наша ціль - надати людям можливість подорожувати без надмірних затрат і купувати якісне спорядження за хорошими цінами.
Подорожуйте! Подорожі змінюють вас… І ми живемо доки ми змінюємося…