Пшенична каша з яловичиною від ТМ Їжачок внесе різноманітність у ваше туристичне меню. Її можна вживати як на сніданок, так і на вечерю. В страві використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку чи барвників.
Спосіб приготування: залити в пакет 300-350 мл окропу, ретельно перемішати, щоб пшеничні пластівці, м'ясо, зелень та спеції розподілилися рівномірно. Закрити пакет на zip-застібку та зачекати 8-10 хвилин. Можна їсти кашу прямо з пакету - смачного!
Склад: пшеничні пластівці; яловичина варено-сушена (15% від ваги страви); сушені: морква, цибуля, томати, паприка, кріп, петрушка; сіль.
Харчова цінність: білки 15,52 г, жири 4,7 г, вуглеводи 53,04 г
Енергетична цінність порції: 320 Ккал
Вага: сухої страви - 100 г;
Характеристики виробу |
Тип виробу |
Сушені продукти |
Характеристики їжі |
Підкатегорія |
Другі страви |
Вегетаріанські страви |
Ні |