Класична гречана каша - основна страва туристичного харчування. Гречану кашу зі свининою від ТМ Їжачок можна вживати як на сніданок, так і на вечерю. В страві використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку чи барвників.
Спосіб приготування: залити в пакет 300-350 мл окропу, ретельно перемішати, щоб гречані пластівці, м'ясо, зелень та спеції розподілилися рівномірно. Закрити пакет на zip-застібку та зачекати 8-10 хвилин. Можна їсти гречку прямо з пакету - смачного!
Склад: гречані пластівці; свинина варено-сушена (15% від ваги страви); сушені: морква, цибуля, кріп, петрушка; сіль.
Харчова цінність: білки 11,4 г, жири 7,67 г, вуглеводи 58,41 г
Енергетична цінність порції: 347 Ккал
Вага: сухої страви - 100 г;
Характеристики виробу |
Тип виробу |
Сушені продукти |
Характеристики їжі |
Підкатегорія |
Другі страви |
Вегетаріанські страви |
Ні |