Сушені продукти ЇDLO Каша рисова зі свининою - поживний обід чи вечеря в горах. Рисова каша зі справжнім м’ясом – незмінний атрибут гірських походів. Каша здатна швидко наситити дорослу людину і відновити запас витрачених калорій.
Спосіб приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 350 мл (до рівня 7 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад: сушена варена свинина, рисові пластівці пропарені, цибуля сушена, морква сушена, сіль. Виготовлено методом дегідратації натуральних інгредієнтів.
Харчова цінність: білки 12,2 г, жири 3,5 г, вуглеводи 67,1 г
Енергетична цінність порції: 323 Ккал
Вага: сухої страви - 100 г; готової страви — 350 мл.
Термін придатності: 2 роки.
Характеристики виробу | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Другі страви |
Вегетаріанські страви | Ні |