Сушені продукти ЇDLO Каша гречана з яловичиною - поживний обід чи вечеря в горах. Гречана каша зі справжнім м’ясом – незмінний атрибут гірських походів. Можна сказати – найулюбленіша туристична їжа. Каша здатна швидко наситити дорослу людину і відновити запас витрачених калорій.
Спосіб приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 350 мл (до рівня 7 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад: сушена варена яловичина, пластівці гречані пропарені, цибуля тушена сублімована, морква тушена сублімована, соняшникова олія, сіль, перець чорний. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Харчова цінність: білки 14,9 г, жири 4,0 г, вуглеводи 52,7 г
Енергетична цінність порції: 311 Ккал
Вага: сухої страви - 100 г; готової страви — 350 мл.
Термін придатності: 2 роки.
Характеристики виробу | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Другі страви |
Вегетаріанські страви | Ні |
Наша ціль - надати людям можливість подорожувати без надмірних затрат і купувати якісне спорядження за хорошими цінами.
Подорожуйте! Подорожі змінюють вас… І ми живемо доки ми змінюємося…