Сушені продукти ЇDLO Полента з яловичиною - поживний обід або вечеря в горах. Полента здатна швидко наситити дорослу людину і відновити запас витрачених калорій. Це незмінний атрибут гірських походів.
Спосіб приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 8 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад: кукурудзяні пластівці, яловичина варена сушена, паприка червона сублімована, паприка зелена сублімована, вершки сухі, томат сушений, часник, перець чилі, сіль. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Харчова цінність: білки - 9,8 г, жири - 4,1 г, вуглеводи - 62,4 г
Енергетична цінність порції: 331,9 Ккал
Вага: сухої страви - 100 г; готової страви — 400 мл.
Термін придатності: 2 роки.
Характеристики виробу | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Другі страви |
Вегетаріанські страви | Ні |
Наша ціль - надати людям можливість подорожувати без надмірних затрат і купувати якісне спорядження за хорошими цінами.
Подорожуйте! Подорожі змінюють вас… І ми живемо доки ми змінюємося…