Національна грузинська страва - суп харчо з ковбасками і мясом, і приправами хмелі-сунелі, урізноманітнить ваш раціон в горах. Поживний обід чи вечеря в горах, на природі чи під час подорожі за кордоном. Страва духм'яна і смачна.
Виготовлено методом сушки натуральних продуктів без консервантів і ароматизаторів.
Спосіб приготування: відірвати (відрізати) запаяну верхню частину пакета, відкрити, залити окропом 350-400 мл, перемішати, закрити, почекати 10 хв, відкрити, ще раз перемішати і можна вживати.
Склад: пластівці пшеничні, картопляні пластівці, м'ясо/ковбаски, цибуля, морква, помідор, яблуко, паприка, уцхо-сунелі, хмелі-сунелі, часник, сумах, сванська сіль, чабер, сіль, перець чорний.
Харчова цінність: білки - 11,6 г, жири - 1,2 г, вуглеводи - 37,9 г
Енергетична цінність порції: 202,0 Ккал
Вага: сухої страви - 65 г; готової страви – 350 мл
Характеристики виробу | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Країна реєстрації бренду | Україна |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Перші страви |
Вегетаріанські страви | Ні |
Вага продукту | 0.065 кг |
Вид м'яса | Cвинина |
Вид основи | Інше |
Тип упаковки | Дой-пак |