Рис з гарбузом. Прекрасний сніданок чи вечеря в горах, на природі чи під час подорожі за кордоном. Страва духм'яна і смачна.
Виготовлено методом сушки натуральних продуктів без консервантів і ароматизаторів.
Спосіб приготування: відірвати (відрізати) запаяну верхню частину пакета, відкрити, залити окропом 150-250 мл, перемішати, закрити, почекати 10 хв, відкрити, ще раз перемішати і можна вживати.
Склад: рисові пластівці, гарбуз, сухе молоко, яблуко, родзинки, абрикос, цедра апельсина, цукор.
Харчова цінність: білки - 7,9 г, жири - 4,8 г, вуглеводи - 63,9 г.
Енергетична цінність порції: 326 ккал
Вага: сухої страви - 90 г; готової страви – 300 мл
Характеристики виробу | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Сніданки |
Вегетаріанські страви | Так |