Кус-кус з м'ясом. Прекрасний обід чи вечеря в горах, на природі чи під час подорожі за кордоном. Страва духм'яна і смачна.
Виготовлено методом сушки натуральних продуктів без консервантів і ароматизаторів.
Спосіб приготування: відірвати (відрізати) запаяну верхню частину пакета, відкрити, залити окропом 250-300 мл, перемішати, закрити, почекати 10 хв, відкрити, ще раз перемішати і можна вживати.
Склад: кус-кус, сушене м'ясо, помідор, морква, цибуля, перець солодкий, часник, петрушка, цедра лимона, перець чорний, сіль.
Харчова цінність: білки - 19,7 г, жири - 1,4 г, вуглеводи - 61,6 г.
Енергетична цінність порції: 340 ккал
Вага: сухої страви - 100 г; готової страви – 350 мл
Загальні характеристики | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Країна реєстрації бренду | Україна |
Країна виробник | Україна |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Другі страви |
Вегетаріанські страви | Ні |
Вага продукту | 100 г |
Вид м'яса | Курятина |
Вид основи | Інше |
Тип упаковки | Дой-пак |
Технологія | Сушіння |
Термін зберігання | 12 місяців |
Наша ціль - надати людям можливість подорожувати без надмірних затрат і купувати якісне спорядження за хорошими цінами.
Подорожуйте! Подорожі змінюють вас… І ми живемо доки ми змінюємося…