Картопля з грибами. Прекрасний обід чи вечеря в горах, на природі чи під час подорожі за кордоном. Страва духм'яна і смачна.
Виготовлено методом сушки натуральних продуктів без консервантів і ароматизаторів.
Спосіб приготування: відірвати (відрізати) запаяну верхню частину пакета, відкрити, залити окропом 300-400 мл, перемішати, закрити, почекати 10 хв, відкрити, ще раз перемішати і можна вживати.
Склад: картопляні пластівці пропарені, білі гриби, морква, паприка зелена різана, паприка червона різана, цибуля різаний, цибуля мелений, кріп, сухе молоко, куркума, перець, сіль.
Харчова цінність: білки 8.4 г, жири 1.1 г, вуглеводи 65.0 г
Енергетична цінність порції: 306,3 Ккал
Вага: сухої страви - 90 г; готова страва – 400 мл
Характеристики виробу | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Другі страви |
Вегетаріанські страви | Так |