Найпопулярніша страва на столі українців - однозначно борщ. Приготовлений за класичним рецептом з додаванням м'яса, чудово смакуватиме на карпатській полонині. Поживний обід чи вечеря в горах, на природі чи під час подорожі за кордоном.
Виготовлено методом сушки натуральних продуктів без консервантів і ароматизаторів.
Спосіб приготування: відірвати (відрізати) запаяну верхню частину пакета, відкрити, залити окропом 350-400 мл, перемішати, закрити, почекати 10 хв, відкрити, ще раз перемішати і можна вживати.
Склад: варена яловичина, картопляні пластівці пропарені, капуста, морква, цибуля різаний, буряк, томат різаний, томат мелений, паприка мелена, часник, цибуля-порей, петрушка, лавровий лист мелений, сіль, перець.
Харчова цінність: білки 9.2 г, жири 0.2 г, вуглеводи 31.8 г
Енергетична цінність порції: 169,8 Ккал
Вага: сухої страви - 55 г; готова страва – 450 мл
Характеристики виробу | |
Тип виробу | Сушені продукти |
Характеристики їжі | |
Підкатегорія | Перші страви |
Вегетаріанські страви | Ні |
Наша ціль - надати людям можливість подорожувати без надмірних затрат і купувати якісне спорядження за хорошими цінами.
Подорожуйте! Подорожі змінюють вас… І ми живемо доки ми змінюємося…